Cerbona áfonyás müzliszelet joghurtos bevonó talppal
A Cerbona áfonyás müzliszelet értékes tápanyag összetételű, élelmirost-forrás, ezáltal jól beilleszthető az egészséges táplálkozásba. A áfonyás müzliszeletet az áfonya, szilva, mazsola, földimogyoró, a joghurtos bevonó, méz, valamint a gabonapelyhek és a lapított zabpehely teszik ellenállhatatlanul finommá. Könnyen magaddal viheted és bárhol fogyaszthatod müzliszeleteinket. Kóstold meg a többi ízt is!
Vásároljon még 15000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!
A Cerbona áfonyás müzliszelet értékes tápanyag összetételű, élelmirost-forrás, ezáltal jól beilleszthető az egészséges táplálkozásba. A áfonyás müzliszeletet az áfonya, szilva, mazsola, földimogyoró, a joghurtos bevonó, méz, valamint a gabonapelyhek és a lapított zabpehely teszik ellenállhatatlanul finommá. Könnyen magaddal viheted és bárhol fogyaszthatod müzliszeleteinket. Kóstold meg a többi ízt is!
Összetevők
- extrudált gabonapelyhek 20% (kukoricadara 64%, rizsliszt 20%, búzadara 15%, étkezési só), joghurtos bevonómassza 19% [cukor, növényi zsír (pálma), sovány joghurtpor 10%, tejsavópor, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav; emulgeálószer: szójalecitin; aroma], glükóz-fruktózszörp, lapított zabpehely 8%, nedvesítőszer: szorbit; aszalt szilvaapríték (szilva, dextróz), maltodextrin, mazsola, növényi zsír (pálma), földimogyoró, búzadextrin, aszalt áfonyaapríték 2,0% [áfonya 51%, cukor, növényi olaj (napraforgó), dextróz], méz, fagyasztva szárított áfonyapor 1,5% (glükózszirup, áfonya 40%), aroma, emulgeálószer: szójalecitin; savanyúságot szabályozó anyag: almasav.
- Dióféléket és szezámmagot tartalmazhat!
Átlagos tápérték 100g termékben | |
Energia | 1727 kJ / 411 kcal |
Zsír | 12,5g |
-amelyből telített zsírsavak | 8,4g |
Szénhidrát | 70,8g |
-amelyből cukrok | 32,8g |
Rost | 4,2g |
Fehérje | 4,4g |
Só | 0,43g |
EAN | 5998400305427 |
---|---|
Tárhely sor | S |
Tárhely oszlop | 52 |
Hírlevél feliratkozás
Nézd meg mit mond rólunk
az árukereső.hu közössége
Bejelentkezés
Új fiók létrehozása