Isler

Isler

Isler

Ki tudna ellenállni egy örökzöld klasszikus édességnek, a csokis, lekváros korongnak?

Hozzávalók:

20 dkg liszt

10 dkg darált dió

20 dkg hideg vaj

10 dkg porcukor

1 csomag vaníliás cukor

savanykás lekvár

25 dkg étcsoki + 3 evőkanál étolaj

Elkészítése:

A hozzávalókból tésztát gyúrunk, majd fóliába csomagoljuk, 1 órára hűtőbe tesszük. Pihentetés után lisztezett felületen a tésztát 3-4 mm-es vastagságúra kinyújtjuk, majd kiszúróval korongokat szaggatunk belőle.

Sütőpapíros tepsiben, 180 fokon sütjük 8-10 percig, majd kihűlés után lekvárral összeragasztjuk kettesével a tésztákat. Felolvasztjuk a csokit az étolajjal, és a sütik tetejét belemártogatjuk. Körülbelül 15 darabot ad ki.

 



Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége