Egyszerű tonhalas tészta

Egyszerű tonhalas tészta

Nyáron senki sem szeret sokat ácsorogni a meleg konyhában. Ezt a fogást könnyen, gyorsan bárki elkészítheti. Vacsorára, ebédre is kitűnő fogás. 

Egyszerű tonhalas tésztaHozzávalók:

  • 1 db tonhalkonzerv
  • 1 fej hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1/2 pohár tejföl
  • fehér bors
  • 1 csokor petrezselyem
  • 25 dkg tészta (spagetti, pappardelle)

Elkészítése:

  1. A tonhalkonzervről leszűrt olajban megpároljuk a felkockázott hagymát. Hozzáadjuk a tonhalat, a sót, a borsot, az apróra vágott vagy préselt fokhagymát, valamint a tejfölt.
  2. 10 percig főzzük, majd a végén hozzáadjuk a friss, felaprított petrezselymet.
  3. A sós vízben kifőtt tésztával tálaljuk.

Forrás: www.mindmegette.hu 



Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége