Cukkinis tócsni

Cukkinis tócsni

Cukinis Tócsni

A lapcsánka szezonális változata, friss cukkinivel. A burgonyát el is hagyhatjuk belőle, vagy keverhetünk hozzá kevés reszelt sajtot, esetleg reszelhetünk bele egy kis sárgarépát.

 

Hozzávalók:

Elkészítése:

A cukkinit megmossuk, végeit levágjuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, lereszeljük, összekeverjük a cukkinivel, és megsózzuk. Pár perc után kinyomkodjuk, hozzátesszük a fűszereket, a fokhagymát préselve, a tojást, a lisztet, majd fakanállal összekeverjük. Serpenyőbe kevés olajat teszünk, felforrósítjuk, majd kb. 1 evőkanálnyi masszát teszünk bele, a kanállal laposra nyomjuk, kb. egy féltenyérnyire, majd mindkét oldalát pirosra sütjük.



Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége